Over ons

Wie zijn wij?

Spoorjobs.nl is al jaren gespecialiseerd in het bemiddelen van tijdelijk en vast personeel met of zonder ervaring in de spoorwegbranche.

Wij bemiddelen diversen talenten met affiniteit voor de veelzijdige spoorwegsector. Deze talenten helpen wij met passie naar een passende baan.

Ons doel is de juiste match maken tussen Organisatie en Talent. Deze formule zorgt voor de juiste balans waarmee een langdurige samenwerking kan bestaan.

Verschillende functies met verschillende gezichten. De juiste match is dan ook van cruciaal belang en behoort bij ons tot een kern ingrediënt.

Wij kunnen diversen zaken voor u uit handen nemen en zijn dan ook gespecialiseerd in de volgende onderwerpen:

  • Werving & Selectie
  • Uitzenden
  • Payroll oplossingen

 

Werving & Selectie is een tijdrovend proces waar de juiste keuze bijdraagt aan een goed resultaat. Ontdek hoe spoorjobs.nl u kan helpen en ondersteunen bij het vinden van gekwalificeerd, maar ook ‘passend’ personeel.

Uitzenden doen we met gekwalificeerde talenten. Niet alleen maken we de juiste match maar zorgen ook voor open communicatie waardoor niet alleen de uitzendkracht alsmede de opdrachtgever beide weten waar ze aan toe zijn.

Payroll oplossingen voor opdrachtgevers die alleen de lusten maar niet de lasten willen. Wij nemen alle verantwoordelijkheid op voor uw getalenteerde medewerker. Door de overname van deze administratieve ‘rompslomp’ houd u meer tijd over om te doen waar u goed in bent.

person

Xandra van de Stadt

Manager
person

Shannen Valster

Medewerker recruiting